06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Bij het Huidbureau werken we met de allerbeste en nieuwste apparatuur. We hebben de GentleLase Pro U (755nm), de KTP green laser (532nm) en een IPL systeem. Wij zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen

Indicaties

De volgende aandoeningen kunnen bij het Huidbureau met de lasers behandeld worden: 

Overbeharing

Heb je last van overbeharing of ben je het scheren en/of harsen zat. Bij het Huidbureau behandelen we dit met Gentle Lase Pro U 755nm. Lees hier meer over laserontharing.

Vaataandoeningen

Denk aan couperose, spider naevi, wijnvlekken, rosacea en teleangiëctastieën. De vaataandoeningen behandelen we met de KTP laser of met onze IPL. Het licht van de KTP-Laser of IPL wordt door de rode kleur in het vat geabsorbeerd. Door de warmte worden de vaten dicht gebrand. Het lichaam voert dit zelf af.

Pigmentaandoeningen

Denk aan ouderdomsvlekken (lentigo solaris), zwangerschapsmasker (melasma) en sproeten. De pigmentaandoeningen worden met de KTP laser of IPL behandeld. 

Huidonregelmatigheden

Afspraak maken?

Laserbehandelingen wordt in vele gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar als het gaat om een indicatie in het gelaat. Het is wel belangrijk dat je aanvullend verzekerd bent. Ik kijk graag voor je na of je recht hebt op een vergoeding.

Wil je na het lezen van de informatie over gezichtsbehandeling een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of.

Bekijk hier de prijslijst

Sluit Menu