06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Bij het Huidbureau werken we met de Light Sheer Diode Laser (810nm), de KTP green laser (532nm) en de FOX laser. Ik ben gespecialiseerd in laserbehandelingen en werk met de beste lasers!

Indicaties

De volgende aandoeningen kunnen bij het Huidbureau met de lasers behandeld worden: 

Overbeharing

Heb je last van overbeharing of ben je het scheren en/of harsen zat. Bij het Huidbureau behandelen we dit met Light Sheer Diode 810nm. Lees hier meer over laserontharing.

Vaataandoeningen

Denk aan couperose, spider naevi, wijnvlekken, rosacea en teleangiëctastieën. De vaataandoeningen behandelen we met de KTP laser. Het licht van de KTP-Laser wordt door de rode kleur in het vat geabsorbeerd. Door de warmte worden de vaten dicht gebrand. Het lichaam voert dit zelf af.

Pigmentaandoeningen

Denk aan ouderdomsvlekken (lentigo solaris), zwangerschapsmasker (melasma) en sproeten. De pigmentaandoeningen worden met de KTP laser behandeld. Het laserlicht van de KTP-laser

Huidonregelmatigheden

 

Schimmelnagels

Schimmelnagels kunen veilig worden behandeld met de FOX laser. De nagel wordt tot ongeveer 45 graden verhit met de lasertraal. De celwand van de schimmelnagel wordt hierdoor kapot gemaakt. De verdere groei van de schimmel stopt. De schimmelnagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel.

 

Afspraak maken?

Laserbehandelingen wordt in vele gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar als het gaat om een indicatie in het gelaat. Het is wel belangrijk dat je aanvullend verzekerd bent. Ik kijk graag voor je na of je recht hebt op een vergoeding.

Wil je na het lezen van de informatie over gezichtsbehandeling een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of.

Bekijk hier de prijslijst

Sluit Menu