06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Jouw huid is onze zorg!

Samen met jou bekijken we welke behandeling jouw huid nodig heeft!

Huidbureau-11

Melanie Leisink

Door jarenlang in ziekenhuizen en klinieken gewerkt te hebben heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Ik heb mij gespecialiseerd in medische lasers en huidverbeterende behandelingen. 

Ik vind dat iedereen de beste zorg voor zijn huid verdient. Door het openen van mijn eigen praktijk is een droom uitgekomen. We werken met hoogwaardige (laser)apparatuur en hebben de kennis, ervaring en kwaliteiten om verschillende behandelingen aan te bieden die aansluiten op jouw huidbehoefte.  

Eerlijkheid, deskundigheid en een persoonlijke benadering vind ik enorm belangrijk. Een passend behandelplan op maat stel ik samen met jou op om zo tot het allerbeste resultaat te komen.

Tot snel in de praktijk

 

Esmé Kiers

Ik ben Esmé Kiers en ben sinds juli 2022 werkzaam als huidtherapeut bij het Huidbureau. Het mooie aan het beroep huidtherapie vind ik de verschillende clienten met ieder een eigen ”huidprobleem”. Dit zorgt voor afwisselende dagen met veel uitdaging. 

Zelf heb ik jarenlang last van acne gehad. Ik weet dus als geen ander hoe vervelend een huidprobleem kan zijn. Daarom begeleid ik jou graag naar een gezonde huid, samen gaan we dit aanpakken. 

Eerlijkheid en betrouwbaarheid vind ik ontzettend belangrijk. Je krijgt dus altijd een eerlijk advies over de beste zorg voor jouw huid. 

Ik kijk ernaar uit om jou binnenkort in de praktijk te mogen ontvangen!

Huidbureau-2

Waarom Huidbureau?

  • Gratis intake + huidanalyse Behandelplan op maat
  • Effectieve en professionele behandeling
  • Voor iedere huidtype geschikt
  • Vergoeding mogelijk
  • Aangesloten bij de NVH

Aangesloten bij NVH

De huidtherapeut is dé paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: de huid. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ik vertel je er graag meer over bij het Huidbureau in Twello!

Kwaliteitsregister Paramedici

Huidbureau is aangesloten bij de NVH en is geregistreerd bij het KP (Kwaliteitsregister Paramedici). Dit geeft aan dat het Huidbureau voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Neem voor meer informatie contact met mij op.

Sluit Menu