06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Net zoals alle andere organen, ontkomt jouw huid ook niet aan veroudering. Per persoon kan het sterk verschillen op welke manier een huid veroudert. Stoor jij je aan vlekjes, plekjes of lijntjes? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. We stellen dan met elkaar een behandelplan op maat samen om tot een optimaal resultaat te komen.  

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat is huidveroudering?

Als je ouder wordt vernieuwt je huid zich minder snel. Vanaf het 25e jaar wordt dit proces vertraagd. Wat er precies gebeurd is dat de celstofwisselingsprocessen in je huid vertragen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe cellen ook minder gestimuleerd.

Je hebt intrinsieke veroudering. Dit ligt vast in onze genen. Dit zorgt voor lijntjes, dunner worden van de (epi)dermis door verlies van collageen, een verminderde elasticitiet, verlies van hydratatie en afname van celvernieuwing.

Extrinsieke veroudering zijn factoren van buitenaf. Dit proces kun je zelf in de hand houden. Denk daarbij aan UV-straling, mimiek, alcohol en roken. Deze factoren zorgen voor diepe rimpels, onregelmatige verkleuringen en een leerachtige structuur van de huid.

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt, deze is afgestemd op jouw type huid en jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. Huidveroudering kunnen we niet stoppen. Samen kunnen we wel de effecten verminderen en het proces vertragen. Er zijn vele behandelingen mogelijk voor de verschillende huidaandoeningen die bij huidveroudering voorkomen. De behandeling hangt af van de ernst van de veroudering. De mogelijke behandelingen voor huidveroudering zijn peelings, microneedling en/of laserbehandelingen.

Werking!

Huid wordt gladder en egaler

Pigmentvlekjes verminderen

Huid wordt voller en en hydratatie neemt toe

Verbeterd de grove poriën en huidstructuur

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Om een optimaal resultaat te behalen voor de behandelingen bij het Huidbureau zijn de producten voor thuis een perfecte combinatie. Per behandeling reageert de huid anders. Tijdens het gratis intake gesprek wordt verteld wat je mag verwachten qua bijwerkingen. Bij alle behandelingen is het noodzakelijk om de huid goed te beschermen met een SPF.(zonbescherming).

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst en het type huid zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de behandelingen, adviezen en geschikte huidproducten kun je merken dat de huid verbeterd.

Wanneer het optimale resultaat is behaald, zijn onderhoudsbehandelingen aan te raden om het resultaat te behouden en nog verder te verbeteren.

Lees meer over microneedling, peelings en laserbehandelingen

Sluit Menu