06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Ouderdomswratten lijken ook wel op moedervlekken. De plekken zitten vaak in het gezicht, op de rug, op de borst en in de nek. Merk jij dat je ruwe plekjes hebt? Heb je jeuk aan de plekjes? Vind je het cosmetisch storend? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid zonder die vervelende plekken? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. Samen stellen we een behandelplan op maat, om tot een optimaal resultaat te komen.

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat zijn ouderdomswratten?

Een ouderdomswrat (verruca seborrhoïca) lijkt op een ruwige moedervlek. Het is een ruwige, ongelmatige, bruinige, soms wat vettige, plek die bovenop de huid ligt. Soms zijn de wratten gelig, huidkleurig of bijna zwart. De ouderdomswrat kunnen kloofjes of scheurtjes bevatten. Deeltjes van een ouderdomswrat kunnen loslaten of afbrokkelen. 

Ouderdomswratten komen vooral bij mensen ouder dan 50 jaar voor en iemand heeft er vaak meer. De plekken komen bij mannen en vrouwen voor.

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt, deze is afgestemd op jouw huid, onze behandelmogelijkheden en natuurlijk jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die ook gecombineerd kunnen worden. Ze zijn gericht om de ouderdomswratten te verwijderen. Dit kan worden aangepakt door curettage (afschaven) en/of laserbehandelingen. Dit zijn veilige behandelingen waarbij de ouderdomswratten vlakker en egaler worden.

Werking!

Huid is gladder

Huid is egaler

Jeuk vermindert

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Om een optimaal resultaat te behalen zijn de behandelingen bij het Huidbureau en de producten voor thuis een perfecte combinatie. Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en ontstaan er korstjes. Afhankelijk van welke behandeling er wordt geadviseerd zit er minimaal 3-4 weken tussen voordat de behandeling kan worden herhaald.

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst zijn er altijd meerdere behandelingen nodig om de ouderdomswratten te verwijderen. Door de behandelingen en adviezen kun je merken dat de donkere plekken verminderen. Omdat je weer nieuwe plekken kunt krijgen is het belangrijk om onderhoudsbehandelingen te doen.

Lees meer over curettage en laserbehandelingen

Sluit Menu