06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Angiomen zijn huidverschijnselen die veel voorkomen. In de volksmond staan ze ook wel bekend als bloedblaasjes. Deze kunnen al op tienerleeftijd voorkomen en nemen in aantallen toe. Ze komen voornamelijk op de romp voor. Merk jij dat er steeds meer rode zwellinkjes op je lichaam voorkomen? Vind je dit vervelend? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid zonder die rode blaasjes? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. We stellen dan met elkaar een behandelplan op maat samen om tot een optimaal resultaat te komen.

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Ontwerp zonder titel (4)

Wat zijn bloedblaasjes?

De aandoening ontstaat door een plaatselijke toename van kleine, sterk verwijde vaatjes in de huid. De aandoening is niet kwaadaardig, het is een gevolg van huidveroudering. De bloedblaasjes kunnen enkele millimeters groot zijn en komen voornamelijk op de romp voor. Af en toe zien we ze ook in het gezicht of in de nek. In de loop van de jaren nemen de aantallen toe. De plekken kunnen gelukkig niet kwaadaardig worden.

Behandeling!

Tijdens de intake en huidanalyse wordt er een behandelplan op maat gemaakt, deze is afgestemd op jouw huid en jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. Bloedblaasjes worden behandeld met de KTP laser (vaatlaser). Door de warmte worden de vaatjes dicht gebrand.

Werking!

Huid is gladder & egaler

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Na de behandeling kan de huid er roder uitzien en kan er een heel licht korstje ontstaan. Er zit minimaal 3 weken tussen voordat de behandeling kan worden herhaald. Gedurende de behandeling moet de huid goed beschermd worden met een SPF (zonbescherming). De de huidtherapeute zal je daarin adviseren.

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst zijn er gemiddeld 1-2 behandelingen nodig. Uiteindelijk zal het bloedblaasje voor 80 tot 100% weggaan.   Wanneer het optimale resultaat is behaald, zijn onderhoudsbehandelingen aan te raden. Lees meer over laserbehandelingen

Sluit Menu