06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Gerstekorrels ook wel milia genoemd zijn onschuldige bultjes. Ze kunnen op elke leeftijd voorkomen. Bijna iedereen heeft er weleens last van. Stoor jij je aan die witte, harde korreltjes? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. Samen stellen we een behandelplan op maat, om tot een optimaal resultaat te komen. 

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat zijn gerstekorrels?

Gerstekorrels zijn  kleine, witte korreltjes. Ze kunnen verschillen qua grootte. Het heeft niets te maken met acne. We zien de gerstekorrels vooral in het gezicht, rondom de ogen. Het is een verstopping van de talgklieruitvoergangetjes in de opperhuid.

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt, onze behandelmogelijkheden en natuurlijk jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. De gerstekorrels zijn over het algemeen makkelijk te verwijderen. Ga vooral niet zelf uitknijpen. Het zit namelijk ingekapseld, hierdoor zal je huid alleen maar beschadigen en kan het gaan ontsteken. Ook kunnen er littekentjes ontstaan. Bij het weghalen wordt de huid eerst voor behandeld, waarna de gerstekorrel met een klein steriel naaldje er zo wordt uitgehaald.

Werking!

Huid is gladder & egaler

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is de huid rood en na enkele dagen kunnen er kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om niet aan de korstjes te gaan krabben.

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de behandelingen, adviezen en geschikte huidproducten kun je merken dat de gerstekorrels verminderen en niet meer terugkomen.

Lees meer over dieptereiniging

Sluit Menu