06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Syringomen zien eruit als huidkleurige, doorzichtige bultjes. Je ziet de bultjes onder de ogen.  Het wordt vaak verward met gerstekorrels. Heb je last van witte bultjes onder de ogen? Kan de schoonheidsspecialiste het niet verwijderen door middel van uitdrukken? Vind je het cosmetisch storend? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. Samen stellen we een behandelplan op maat, om tot een optimaal resultaat te komen. 

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat zijn syringomen?

Syringomen is een onschuldige huidaandoening. De bultjes ontstaan vanuit de afvoergangetjes van zweetkliertjes in de huid. Ze zitten voornamelijk onder de ogen maar kunnen ook elders in het gezicht voorkomen. Soms zie je de bultjes ook op het lichaam (onder de oksels, hals, borst en het genitaal gebied). Het is onduidelijk waardoor deze huidaandoening ontstaat.

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt met onze behandelmogelijkheden en natuurlijk jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. De syringomen kunnen behandeld worden, maar het is niet altijd effectief. We behandelen de syringomen door middel van lasertherapie. We kunnen de syringomen nauwkeurig behandelen zonder omringend weefsel te beschadigen. Tijdens de behandeling voel je warmte en prikjes; na de behandeling is de huid rood. Dit zal enkele uren na de behandeling verdwijnen.

Werking!

Huid voelt gladder aan

Huid is egaler

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is de huid rood en na enkele dagen ontstaan er kleine korstjes, deze verdwijnen vanzelf. Belangrijk is dat je niet aan de korstjes gaat krabben

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de behandelingen kun je merken dat de syringomen verminderen, 100% weg zullen de syringomen niet gaan. Onderhoudsbehandelingen zijn vaak wel nodig. In de loop van de tijd kunnen syringomen weer terug keren.

Lees meer over laserbehandelingen

Sluit Menu