06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Xanthelasma zijn geelwitte verkleuringen onder en boven de ogen. Het kunnen kleine plekjes zijn, maar er kunnen ook grote verkleuringen zitten. Het kan ontstaan door een verhoogd cholesterol maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Het wordt in het begin vaak verward met gerstekorrels of syringomen. Heb je last van geelwitte verkleuringen bij je ogen? Stoort dit je enorm en wil je een mooie, gezonde en duurzame huid? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut jouw huid bekijken. Samen stellen we een behandelplan op maat op, om tot een optimaal resultaat te komen. 

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-14-min

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt met onze behandelmogelijkheden en natuurlijk jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. De xanthelasma kan goed behandeld worden. We doen dit door middel van lasertherapie. We kunnen de xanthelasma nauwkeurig behandelen zonder omringend weefsel te beschadigen. Tijdens de behandeling voel je warmte en prikjes, na de behandeling is de huid rood. Dit zal enkele uren na de behandeling verdwijnen.

Werking!

Huid is gladder en egaler

Minder vermoeide blik

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is de huid rood en na enkele dagen ontstaan er kleine korstjes. Deze korstjes verdwijnen vanzelf.  

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de behandelingen kun je merken dat de xanthelasma verminderen. Onderhoudsbehandelingen zijn vaak wel nodig. In de loop van de tijd kan xanthelasma terug keren.

Lees meer over laserbehandelingen

Sluit Menu