06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Jouw huid kan er ongezond uitzien als er verstopte poriën, puistjes of gerstekorrels aanwezig zijn. Voor deze problemen kunnen we de dieptereiniging inzetten.

Tijdens de behandeling wordt jouw huid goed gereinigd en alle onzuiverheden worden verwijderd.

Wil je een intensievere behandeling voor je onzuivere huid, kies dan voor de peelings. 

Behandeling

Na de gratis intake en huidanalyse kunnen we starten met behandelen. Er worden foto’s gemaakt, zodat we het resultaat nauwkeurig kunnen volgen.

De behandeling start met het schoonmaken van je huid. Alle producten zijn afgestemd op jouw huid om zo alle make-up, vuile en dode huidcellen te verwijderen. Na het schoonmaken van de huid worden alle onzuiverheden nauwkeurig verwijderd. Bij het verwijderen wordt een klein steriel naaldje gebruikt.

Na het verwijderen van de onzuiverheden zal er een masker aangebracht worden dat afgestemd is op jouw huid. Als afsluiting wordt er een crème aangebracht.

Na de behandeling
Door het verwijderen van de onzuiverheden kan je huid er wat roder uitzien. Dit trekt na enkele uren weg. Mocht je de roodheid storend vinden dan kun je een speciale huidverbeterende camouflage gebruiken.

Adviezen
Als je huid veel talgophopingen of puistjes bevat, raden wij je aan om regelmatig je huid te laten reinigen. Zo kunnen er geen grote ontstekingen en geen littekentjes ontstaan. Wij adviseren je welke frequentie voor jouw huid het beste is. In het begin zal het wat hoger zijn, maar geleidelijk aan wordt het afgebouwd.  

Bij het Huidbureau reinigen we jouw huid in de praktijk, maar natuurlijk is thuis een erg belangrijk onderdeel van het gehele behandelplan. Tijdens de intake adviseren we jou over de juiste producten voor een mooie, gezonde en duurzame huid.

Bij acne zijn producten voor thuis met glycolzuur en salicylzuur onmisbaar. 

Tip: reinig in de ochtend en avond je huid. In de avond het liefst twee keer, zodat alle vuil van je huid verwijderd wordt en alle producten goed opgenomen kunnen worden.

Resultaat
Je huid ziet er gezonder en stralender uit. Het kan soms wel noodzakelijk zijn om onderhoudsbehandelingen te ondergaan. De huidtherapeute zal je hierin adviseren. 

Afspraak maken?

Vergoeding

Acne wordt in vele gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar als het gaat om acne in het gelaat. Het is wel belangrijk dat je aanvullend verzekerd bent. Ik kijk graag voor je na of je recht hebt op een vergoeding.

Afspraak maken?
Wil je na het lezen van de informatie over dieptereiniging een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met mij op of plan een gratis intake

Bekijk hier de prijslijst

Sluit Menu