06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Een grauwe huid laat je er vermoeid uitzien. Je huid ziet er dof en onvoldoende gehydrateerd uit. Na je 25e  jaar neemt je doorbloeding af. Hierdoor gaat je huid er grauwer en doffer uitzien. Je kunt dit natuurlijk met make-up camoufleren. Een goede tijdelijke oplossing, maar niet de meest ideale. Vind jij je huid er vermoeid uitzien? Lijkt de energie uit je huid weg en stoor je je hier aan? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid met een frisse uitstraling? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. We stellen dan met elkaar een behandelplan op maat samen om tot een optimaal resultaat te komen.  

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Hoe ontstaat een grauwe huid?

Als je ouder wordt gaat de kwaliteit van je huid achteruit. De celdeling vertraagt en hierdoor stapelen dode en beschadigde cellen zich op. Externe- en interne factoren spelen hierbij ook een rol. Denk daarbij aan zon, roken, stress en hormonale veranderingen. Je krijgt een vale, grauwe en vlekkerige huid.

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en een huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt met onze behandelmogelijkheden en natuurlijk met jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. We bespreken jouw leefstijl. Rook je bijvoorbeeld? Dan is mijn advies om daar mee te stoppen of te minderen. Roken, overmatig blootstelling aan de zon en weinig slaap werken niet bevorderend. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, die ook gecombineerd kunnen worden. Ze zijn gericht op de grauwe en doffe huid. We behandelen een grauwe huid met een peeling en/of microneedling.

Werking!

Huid is gladder en egaler

Doorbloeding wordt gestimuleerd

Verbeterd de huidstructuur

Producten worden beter opgenomen

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Om een optimaal resultaat te behalen voor je huid zijn de behandelingen bij het Huidbureau en de producten voor thuis een perfecte combinatie. Na de behandeling kan de huid er rood uitzien en zal er lichte schilfering ontstaan. Afhankelijk van de soort behandeling wordt er geadviseerd om minimaal twee tot drie weken te wachten voordat de behandeling wordt herhaald. Gedurende de behandeling moet de huid goed beschermd worden met een SPF (zonbescherming),, de huidtherapeute zal je daarin adviseren.

Het resultaat

Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Door de behandelingen, adviezen en geschikte huidproducten kun je merken dat je huid verbeterd.  Wanneer het optimale resultaat is behaald, zijn onderhoudsbehandelingen aan te raden om het resultaat te behouden en nog verder te verbeteren

Lees meer over peelings en microneedling

Sluit Menu