06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Fibromen zijn veel voorkomende huidgezwelletjes, ze zijn goedaardig en worden ook wel steelwratjes genoemd. Merk jij dat je je stoort aan de fibroompjes? Jeuken de plekjes? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid zonder die fibroompjes? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. We stellen dan met elkaar een behandelplan op maat samen om tot een optimaal resultaat te komen.

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-2-min

Wat zijn Fibroompjes?

Fibroompjes zijn weke, huidkleurige of lichtbruine gezwelletjes die overal op de huid kunnen voorkomen. Je ziet ze vooral in de hals, liezen, oksels en onder de borsten. Ze kunnen in kleine of grotere getallen voorkomen en deze gaan helaas niet uit zichzelf weg.
Uit onderzoek blijkt dat er wel enige relatie bestaat met overgewicht en hormonen (ontstaat vooral na de menopauze).

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt met onze behandelmogelijkheden en natuurlijk met jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. De fibroompjes worden behandeld met lasertherapie. Dit is een veilige behandelingen waarbij het fibroompje verwijderd wordt.

Werking!

De huis is egaler en gladder

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is de huid rood en na enkele dagen ontstaan er kleine korstjes, deze zullen vanzelf verdwijnen. Er zitten gemiddeld drie tot vier weken tussen voordat de behandeling kan worden herhaald.

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst zijn er meerdere behandelingen nodig om de fibroompjes te verminderen. Twee weken na de behandeling wordt het resultaat zichtbaar. Door de behandelingen zul je merken dat de fibroompjes zullen verdwijnen.

Lees meer over laserbehandelingen

Sluit Menu