06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Pigmentvlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen. Vaak vinden de mensen het op zichtbare plekken, zoals in het gezicht, decolleté of de handen, vervelend worden. De huid is niet egaal en het geeft vaak een oudere uitstraling. Merk jij dat je je stoort aan de vlekken? Ben je het camoufleren van de vlekjes zat? Ben je onzeker over je huid? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid zonder die vlekken? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. Samen stellen we een behandelplan op maat, om tot een optimaal resultaat te komen.

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat is pigment?

Pigmentvlekken zijn er in verschillende soorten. Donkere vlekken op de huid worden veroorzaakt door een plaatselijke ophoping van huidpigment, dit heet ook wel melanine. Het is belangrijk dat je weet om wat voor pigmentvlekken het gaat (ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melasma).

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door:

  • Blootstelling aan uv-straling
  • Hormonen
  • Erfelijke bepaling
  • Beschadiging van de huid (door krabben aan de huid)
  • Stress
  • Medicijngebruik

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt. Deze is afgestemd op jouw type huid en pigmentvlekken, onze behandelmogelijkheden en natuurlijk jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. Er zijn meerdere mogelijkheden qua behandelingen die ook gecombineerd kunnen worden. Zij zijn gericht op het verminderen van de pigmentvlekken. Dit kan worden aangepakt door lasertherapie, peelings, microneedling en/of spot out mask. Dit zijn veilige behandelingen waarbij de huid en de pigmentplekken verminderd worden.

Werking!

Overmatig pigmentaanmaak wordt gereguleerd

Huid is egaler

Huid is gladder

Het contrast van de pigment en de huid wordt kleiner

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Om een optimaal resultaat te behalen voor de pigmentvlekken zijn de behandelingen bij het Huidbureau en de producten voor thuis een perfecte combinatie. Na de behandeling is de huid rood en na enkele dagen ontstaan er kleine schilfertjes. Afhankelijk van het soort  behandeling dat wordt geadviseerd zitten er gemiddeld drie tot vier weken tussen voordat de behandeling kan worden herhaald.

 

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst en het type pigment zijn er altijd meerdere behandelingen nodig om het pigment te verlichten. Twee tot drie weken na de behandeling wordt het resultaat zichtbaar. Door de behandelingen, adviezen en geschikte huidproducten kun je merken dat de pigmentvlekken verminderen. Heel erg belangrijk is de omgang met de zon. Dagelijks is een SPF zonbescherming nodig, het liefst in combinatie met antioxidanten en op basis van fysische filters zoals de SPF 50 Sunceutic van Dermaceutic. Zo heb je langer effect van de behandeling.

Lees meer over laserbehandelingen, microneedling, peelings en spot out mask.

Sluit Menu