06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Striae komt voor bij zowel mannen als vrouwen. De striae kan wit, rood of paars zijn. De littekens zijn niet schadelijk maar het wordt vaak wel als zeer storend ervaren. Stoor jij je aan je striae? Heb je na de zwangerschap littekens overgehouden? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. Samen stellen we een behandelplan op maat op, om tot een optimaal resultaat te komen.  

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat is striae?

Striae lijkt op littekens in de huid. Het is onschuldig en ontstaat wanneer je snel groeit of dikker wordt. Het onderhuids bindweefsel kan de snelle groei van de huid niet aan en gaat daardoor scheuren. Daarna ontstaan er vaak rode lijnen. De huid van de striae voelt wel glad, dun en slap aan. De rode lijnen zullen veranderen in wittere lijnen. De gebieden waar je striae vaak ziet zijn de heupen, borsten en buik.

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt, die afgestemd is op jouw type huid en jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. Striae behandelen we door microneedling. 

Werking!

De striae verminderd

Kleur van de striae verminderd

Huid is gladder

Huid is egaler

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Om een optimaal resultaat te behalen voor de behandelingen bij het Huidbureau zijn de producten voor thuis een perfecte combinatie. Tijdens de gratis intake gesprek wordt verteld wat je mag verwachten qua bijwerkingen.

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst en het type striae zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de behandelingen, adviezen en geschikte huidproducten kun je merken dat de striae verminderd.

Lees meer over microneedling

Sluit Menu