06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Heb je last van grove poriën of acnelittekens dan spreken we over een grove huidstructuur. Merk jij dat je je stoort aan de grove poriën? Ben je onzeker over je huid? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. We stellen dan met elkaar een behandelplan op maat samen om tot een optimaal resultaat te komen. 

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor ieder huidtype geschikt

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat is een grove huidstructuur?

Als je een grove huidstructuur hebt zijn je poriën meer zichtbaar. Vaak heb je ook verstopte talgklieren en daardoor kunnen er dus mee-eters en/of puistjes zichtbaar zijn. Jouw huid kan hierdoor ook wat roder zijn.

Poriën zijn openingen van kliertjes in jouw huid. Ze hebben een belangrijke functie, het scheidt talg en vocht af die de huid verzorgt en soepel houdt. Een grove huidstructuur ontstaan als de kliertjes die te veel talg aanmaken waardoor de poriën verstopt raken. Wanneer deze poriën dus verstopt zijn, worden ze grover en dus ook beter zichtbaar. Grove poriën kunnen een invloed zijn van buitenaf, leefstijl maar het kan ook door huidveroudering.

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt, deze is afgestemd op jouw type huid en jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. Grove poriën is een veel voorkomende klacht in de praktijk. Helaas kan ik grove poriën niet kleiner maken. Wel kan ik door de behandeling er voor zorgen dat het probleem niet verergert en kan ik je huidstructuur fijner maken. Dit kan middels peelen. De dode huidcellen worden verwijderd en het overtollig talg wordt opgeruimd, waardoor het minder zichtbaar wordt. Ook kan microneedlen een optie zijn.

Werking!

De talgproductie wordt gereguleerd

Ontstekingen en onzuiverheden verminderen

Huid is egaler en gladder

Verbeterd de grove poriën en huidstructuur

Mooie stralende huid

Belangrijk om te weten

Om een optimaal resultaat te behalen voor de behandelingen bij het Huidbureau zijn de producten voor thuis een perfecte combinatie. Na de behandeling kan de huid er roder uitzien en kan er lichte schilfering ontstaan. Gedurende de behandeling moet de huid goed beschermd worden met een SPF, (zonbescherming), de huidtherapeute zal je daarin adviseren.

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst en het type huid zijn er meerdere behandelingen nodig. Door de behandelingen, adviezen en geschikte huidproducten kun je merken dat de grove porien verfijnen.

Wanneer het optimale resultaat is behaald, zijn onderhoudsbehandelingen aan te raden om het resultaat te behouden en deze nog verder te verbeteren. Lees meer over peelings en microneedling

Sluit Menu