06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Marieke van Hemert

Opleidingen en ervaring

Marieke behaalde in 2008 haar artsdiploma aan de Universiteit van Leiden en startte in 2011 als huisarts. Al tijdens haar studie deed ze ervaring op binnen de plastische chirurgie en leerde ze onder andere om ooglidcorrecties uit te voeren. Dit vindt ze het mooiste wat er is.

Marieke van Hemert werkt sinds 2018 bij Cosmetic Clinics en had altijd al een grote voorliefde voor plastische chirurgie en dan vooral voor de ‘kleine fijne dingen’. “Ik vind het belangrijk om naar het hele gelaat te kijken en dan te adviseren hoe een frisser uiterlijk ontstaat wat er ook natuurlijk uitziet. Dit advies verschilt per persoon. “

Interesses en loopbaan

Marieke is dé specialist in ooglidcorrecties en heeft al honderden klanten geholpen. Daarnaast doet ze botox, fillers, skin enhancers (o.a. Profhilo en Juvenus), kinliposucties en andere kleine chirurgische ingrepen.

De aanpak van Marieke

Voor ooglidcorrecties gebruikt Marieke de Milaan-methode. Hierbij wordt ook de overtollige huid aan de zijkant van het oog verwijderd. Marieke volgt hierbij de lijntjes naar boven. Dit geeft een vrolijker en mooier resultaat dan de standaardmethode. Het lift de ogen als het ware. Klanten kiezen speciaal voor Marieke vanwege deze methodiek van de ooglidcorrectie.

Plan een gratis consult in met Marieke

Marieke is 1x per 5/6 weken bij ons in de praktijk op de woensdagmiddag- en avond. Via onderstaande link kun je jouw afspraak inplannen https://book-now.at/cosmetic-clinics/twello-veilingstraat-30

Kom je er niet uit, neem dan gerust contact op met ons of met Cosmetics Clinics 085-4019820


Sluit Menu