06 - 21 66 52 38 | info@huidbureau.nl

Pigmentvlekken kunnen overal op het lichaam voorkomen. Vaak vinden de mensen het op zichtbare plekken, zoals in het gezicht, decolleté of de handen vervelend worden. De huid is niet egaal en het geeft vaak een oudere uitstraling. Merk jij dat je je stoort aan de vlekken? Ben je het camoufleren van de vlekjes zat? Ben je onzeker over je huid? Wil je een mooie, gezonde en duurzame huid zonder die vlekken? Kom dan eens langs en laat de huidtherapeut je huid bekijken. Samen stellen we een behandelplan op maat, om tot een optimaal resultaat te komen.

Waarom Huidbureau?

Gratis intake + huidanalyse

Behandelplan op maat

Effectieve en professionele behandeling

Voor iedere huidtype geschikt

Vergoeding mogelijk

Aangesloten bij de NVH

Huidbureau-24

Wat is pigment?

Pigmentvlekken zijn er in verschillende soorten. Donkere vlekken op de huid worden veroorzaakt door een plaatselijke ophoping van huidpigment, dit heet ook wel melanine. De vlekken kunnen overal voorkomen. Vaak vinden de mensen het op zichtbare plekken, zoals op het gezicht, decolleté of de handen vervelend worden. Het is belangrijk dat je weet om wat voor pigmentvlekken het gaat (ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie, melasma).

Pigmentvlekken kunnen ontstaan door:

  • Blootstelling aan uv-straling
  • Hormonen
  • Erfelijke bepaling
  • Beschadiging van de huid (door krabben aan de huid)
  • Stress
  • Medicijngebruik

Behandeling!

Allereerst plannen wij een gratis intakegesprek en huidanalyse met je in. Er wordt een behandelplan op maat gemaakt, deze is afgestemd op jouw type pigment, onze behandelmogelijkheden en natuurlijk jouw wensen. Om het begin- en eindresultaat te vergelijken maken wij foto’s. Er zijn meerdere mogelijkheden qua behandelingen die ook gecombineerd kunnen worden. Ze zijn gericht om de pigmentvlekken te verminderen. Dit kan worden aangepakt door lasertherapie, peelings en/of microneedling. Dit zijn veilige behandelingen waarbij de huid en de pigmentplekken verminderd worden.

Werking!

Overmatig pigmentaanmaak wordt verminderd

Huid is egaler

Het contrast van de pigment en de huid wordt kleiner

Belangrijk om te weten

Om een optimaal resultaat te behalen voor de pigmentvlekken zijn de behandelingen bij het Huidbureau en de producten voor thuis een perfecte combinatie. Na de behandeling is de huid rood en na enkele dagen ontstaan er kleine schilfertjes. Afhankelijk van welke behandeling er wordt geadviseerd zit er gemiddeld 3-4 weken tussen voordat de behandeling kan worden herhaald.
Lees meer over laserbehandelingen, microneedling, peelings en spot out mask.

Het resultaat

Afhankelijk van de ernst en het type pigment zijn er altijd meerdere behandelingen nodig om het pigment te verlichten. 2 weken na de behandeling wordt het resultaat zichtbaar. Door de behandelingen, adviezen en geschikte huidproducten kun je merken dat de pigmentvlekken verminderen. Heel erg belangrijk is de omgang met de zon. Dagelijks is een SPF zonbescherming nodig, het liefst in combinatie met antioxidanten en op basis van fysische filters zoals de SPF 50 Sunceutic van Dermaceutic. Zo heb je langer effect van de behandeling.

Sluit Menu